Filmkedvelõ társkeresők

5 040 filmkedvelõ társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Csak arra vágysz, hogy a kedvenc filmjeid iránti rajongásod megoszthasd a pároddal? Ne maradj egyedül a Marvel szuperprodukciók vagy az elvont művészfilmek iránti rajongásoddal! A popcornt is párban jó majszolni, miközben a színes szélesvászon elröpít titeket egy különleges történetbe. A filmek a zenéhez hasonlóan a közös ízlést tükrözhetik, ezért érdemes olyan társat választanod, akivel osztozhatsz a filmmániádon. Az alábbiakban olyan társkeresőket gyűjtöttünk össze, akik között könnyedén megtalálhatod a filmek iránt elkötelezett párod. Te is állítsd be a profilodban a rád jellemző címkéket, így még nagyobb eséllyel találod meg a hozzád illőt. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg filmkedvelő társkeresőinkkel!

Néhány filmkedvelõ társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb filmkedvelõ társkereső nők

Mariska, 69 éves
Társkereső Budapest, II.
0 napja tag
Ezt mások mondják rólam: Te nem tudsz megöregedni, csak kívülről, \"de ami belül van az kisugárzik\".,ezért vagy fiatalos.
Anita, 40 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Anita vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Glória, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 napja tag
Székesfehérvàron lakom, keresem a hozzàmillő társat aki jófej , kedves, hűséges,tisztelettudó , komoly kapcsolat céljából. Ui:nincs előfizetèsem, ezért nem tudok vàlaszolni.
Natália, 20 éves
Társkereső Kiskunmajsa
1 napja tag
Szia, Natália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb filmkedvelõ társkereső férfiak

Árpád, 32 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
A legnehezebb rész magunkat bemutatni. Szeretem azt hinni, hogy széles érdeklődési körrel rendelkezem ugyanúgy el tudok merülni egy hosszú beszélgetésben mint egy jó könyvben. Szeretek új emberekkel ismerkedni, ez valahol segít leküzdenem az introvertáltságom. Szabadidőmben szeretek utazni, túrázni, de néha egy kis henyélésre sem mondok nemet. Mi többet lehetne?! \" Az ogre olyan mint a hagyma...\" ;)
István, 36 éves
Társkereső Vásárosnamény
0 napja tag
István vagyok, 36 éves, lakhelyem Vásárosnamény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Barnabás, 21 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Igyekszem komolyan venni, hogy ne vegyem magam túl komolyan. Szeretek nevetni és nevettetni, futni és megérkezni. Ha citromot adsz, limonádét csinálok, ha adsz egy magas labdát, akkor lecsapom. Ha hármat is adsz, akkor elkezdek zsonglőrködni. Egy kocogásra, túrázásra, kávézásra vagy színházazásra bármikor kapható vagyok, de kevés dolog van, amivel ne tudnék azonosulni. Ha rám írsz egy Hamilton-idézettel, akkor kettő másikkal válaszolok... :)
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
1 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍

Online filmkedvelõ társkereső nők

Betti, 45 éves
Társkereső Budapest, XX.
19 napja tag
Újra,és újra itt.Talán most sikerül.Két kamasz anyukája vagyok.Törekszem,hogy a szürke hétköznapokon felülkerekedjek.Szabadidőmben zenesuliba,kórusba járok,önkénteskedek, és természetesen a gyerekeimnek is igyekszem a legjobbat megadni.Alapvetően pozitív beállítottságú vagyok.Gyűlölöm a rasszizmust és annak minden formáját.Elfogadó embernek tartom magam.Fontosnak tartom,hogy a politikában is egy oldalon álljunk,mert a tapasztalat azt mutatja,hogy több konfliktus is származik abból,hogyha nem így van.Apróságnak tűnik,de sajnos nem az.Írhatnék valami romantikusat,szépet. Pl. szeretek a Balaton partján sétálni,imádom az őszt,de ha alap dolgokban különbözünk,akkor ott eszi meg a fene.Természetesen fontosnak tartom az érintést,a közös nevetést,a közös csendet,mikor együtt élvezzük az adott percet.Sok mindenből összetevődik egy jó,tartalmas,szép kapcsolat.Csak győzzük kivárni.Nem tudom, hogy mit írhatnék még.Hosszú levelezést nem szeretem.Hangodra,szemedre vagyok kíváncsi.Írj!
Virág, 50 éves
Társkereső Budapest, XI.
27 napja tag
Felesleges az elvárasok börtönébe zárni magunkat, a személyes találkozó mindent eldönt. Elvált vagyok, a gimnazista fiammal élünk együtt. Szeretem az életet élni, a létezés csak túlélés. Humor nélkül élni lehet, de nekem nem megy.
Ilona, 56 éves
Társkereső Budapest, XIII.
35 napja tag
A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 50-es férfi személyében. Elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok! Ilona
Ibolya, 60 éves
Társkereső Kecskemét
54 napja tag
Szia! Ibolya vagyok ,szerelmem, barátom , társam keresem az életem fennmaradt pár évére.Ebben a korban már megtehetem ,hogy mindenből csak a jót válasszam.Jó embereket, jó könyveket, jó filmeket , jó borokat, jó ételeket, Már nem a kézelfogható dolgokat gyűjtöm , sokkal fontosabb az élmény , és a minőségi idő.Szeretem a gerinces embereket, az sem baj ha nem egyezik a véleményünk.Minden relativ. Pontos , rendszerető nő vagyok...de ne hidd , hogy csak ezt tudom elfogadni.Élni és élni hagyni.

Online filmkedvelõ társkereső férfiak

Gyuri, 57 éves
Társkereső Dunaharaszti
7 napja tag
Szia Kedves Hölgyem! Remélem, hogy itt egymásra fogunk találni! Nem vagyok előfizető, de én is próbállak majd elérni! Azért, minden segítséget szívesen veszek! Legyen szép napod! :) u.i A nemleges választ is megtiszteltetésnek veszem!!🙃
András, 54 éves
Társkereső Szombathely
19 napja tag
Szabadság és elköteleződés, odafordulás és szövetség, egymást emelés, együtt repülés (vagy ha az jön, akkor csak csendben ücsörgés:) Annyi talán, lehet, esetleg és majd meglátjuk után az igen, az akarom, a kell és a tegyük, a legyen az, amit keresek és várok (meg amiért teszek is)
Zoltán, 64 éves
Társkereső Isztimér
21 napja tag
Ez a kapcsolat már nem a lángolásról szól...de szól a békés, nyugodt és meghitt pillanatokról. Ennyi tapasztalattal már kristálytisztán látható, hogy mit szeretnénk, és amit szeretnénk az megkapható-e a másiktól. Nem sürget semmi, de a gördülő idő szebb egy társsal. Oroszlán vagyok, annak minden jó és rossz tulajdonságával...Tudok lelkesedni, de, ha valami nem megy azt is kimondom. Már nem ringatok illúziókat, de nem vagyok kiégett sem. Azt vallom, hogy nem érdemes rohanni...a jót és szépet csak szemlélődve lehet igazán megtapasztalni. Nem tudok táncolni - azt hiszem, már nem is fogok megtanulni. Szeretek túrázni, sétálni, fotózni, szeretek fürdőbe járni. Szívesen főzök :-) Tisztelem a hagyományos értékeket.
Ákos, 25 éves
Társkereső Budapest, XIII.
41 napja tag
Szeretek olvasni, múzeumba járni, horgászni, paintballozni, imádom a jó sorozatokat, de a csillagászat sem áll tőlem távol, mint hobbi. Állatbarát vagyok, legfőképpen a kutyákat bírom. Rendszeresen vitorlázom és utazom (belföld) döntő többségben. Továbbá beszélek angolul és egy kicsit németül is hablatyolok :D Szívesen beszélgetek bárkivel, bármiről szóval írjatok nyugodtan, nem vagyok előfizető, csatolj elérhetőséget légyszíves az üzenet mellé :) ( *moderálva*), ezen az e-mail címen elértek engem :)

Diplomás filmkedvelõ társkereső nők

Anita, 40 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Anita vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikolett, 37 éves
Társkereső Győr
1 napja tag
Nikolett vagyok, 37 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Brigitta, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII.
2 napja tag
Brigitta vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Brigi, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI.
3 napja tag
Szia! Még nem ismerjük egymást, de nem adom fel a reményt, hogy egyszer rád találok 😊Amit tudni kell rólam : életvidám vagyok és kedves. Szeretem a humoros oldalát megfogni az életnek, értékelem ha te is így teszel..rugalmasság és persze kellő komolyság, amikor kell. Van 2 csodás gyerekem. Velük együtt élek, létezem, de van még hely a szívemben számodra is 😊 Nem téged kereslek ha: -kalandokba gondolkodsz -nem vagy független -erősen kritizálsz, haragtartó és rugalmatlan vagy -nem vagy őszinte Téged kereslek ha: -szereted, ha gondoskodnak rólad és te is gondoskodó vagy -érett férfi vagy aki tudja mit akar az élettől és aki ki tudja mutatni az érzéseit -szereted élvezni az életet, de nem vagy felelőtlen és tudsz érzelmi biztonságot nyújtani -szereted a mascarpones nutellás tortát és a finom kávét minden reggel

Diplomás filmkedvelõ társkereső férfiak

Árpád, 32 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
A legnehezebb rész magunkat bemutatni. Szeretem azt hinni, hogy széles érdeklődési körrel rendelkezem ugyanúgy el tudok merülni egy hosszú beszélgetésben mint egy jó könyvben. Szeretek új emberekkel ismerkedni, ez valahol segít leküzdenem az introvertáltságom. Szabadidőmben szeretek utazni, túrázni, de néha egy kis henyélésre sem mondok nemet. Mi többet lehetne?! \" Az ogre olyan mint a hagyma...\" ;)
Barnabás, 21 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Igyekszem komolyan venni, hogy ne vegyem magam túl komolyan. Szeretek nevetni és nevettetni, futni és megérkezni. Ha citromot adsz, limonádét csinálok, ha adsz egy magas labdát, akkor lecsapom. Ha hármat is adsz, akkor elkezdek zsonglőrködni. Egy kocogásra, túrázásra, kávézásra vagy színházazásra bármikor kapható vagyok, de kevés dolog van, amivel ne tudnék azonosulni. Ha rám írsz egy Hamilton-idézettel, akkor kettő másikkal válaszolok... :)
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
1 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
Zoli, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI.
1 napja tag
Koncertek es zene... Jooo hangos zene! Imadom a kreativitast igenylo kihivasokat, legyen az egy problema, csinald magad dolog, vagy csak egy javitasra szorulo dolog. Es kave... Kave mindenek felett!

Keresztény filmkedvelõ társkereső nők

Magdi, 62 éves
Társkereső Várpalota
3 napja tag
Vannak jó tulajdonságaim. Azt szeretném, ha erről nem írnom kellene, hanem megtalálnád bennem.
Brigi, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI.
3 napja tag
Szia! Még nem ismerjük egymást, de nem adom fel a reményt, hogy egyszer rád találok 😊Amit tudni kell rólam : életvidám vagyok és kedves. Szeretem a humoros oldalát megfogni az életnek, értékelem ha te is így teszel..rugalmasság és persze kellő komolyság, amikor kell. Van 2 csodás gyerekem. Velük együtt élek, létezem, de van még hely a szívemben számodra is 😊 Nem téged kereslek ha: -kalandokba gondolkodsz -nem vagy független -erősen kritizálsz, haragtartó és rugalmatlan vagy -nem vagy őszinte Téged kereslek ha: -szereted, ha gondoskodnak rólad és te is gondoskodó vagy -érett férfi vagy aki tudja mit akar az élettől és aki ki tudja mutatni az érzéseit -szereted élvezni az életet, de nem vagy felelőtlen és tudsz érzelmi biztonságot nyújtani -szereted a mascarpones nutellás tortát és a finom kávét minden reggel
Edit, 49 éves
Társkereső Vác
4 napja tag
Kedves, pozitiv gondolkodású, vidám természetű vagyok. Tartós kapcsolat reményében regisztráltam. Olyan társat keresek aki ápolt, gyengéd, megbízható. A személyes találkozás hive vagyok. Engem látni, hallani kell.
Lilla, 54 éves
Társkereső Érd
5 napja tag
Kedves, aktív, tanulásra nyitott hölgy vagyok. Olyan dolgoknak is tudok örülni, amit más meg sem lát....Szívesen ismerkednék egy egyedülálló férfival. Üdv: Lilla

Keresztény filmkedvelõ társkereső férfiak

Árpád, 32 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
A legnehezebb rész magunkat bemutatni. Szeretem azt hinni, hogy széles érdeklődési körrel rendelkezem ugyanúgy el tudok merülni egy hosszú beszélgetésben mint egy jó könyvben. Szeretek új emberekkel ismerkedni, ez valahol segít leküzdenem az introvertáltságom. Szabadidőmben szeretek utazni, túrázni, de néha egy kis henyélésre sem mondok nemet. Mi többet lehetne?! \" Az ogre olyan mint a hagyma...\" ;)
Zoli, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI.
1 napja tag
Koncertek es zene... Jooo hangos zene! Imadom a kreativitast igenylo kihivasokat, legyen az egy problema, csinald magad dolog, vagy csak egy javitasra szorulo dolog. Es kave... Kave mindenek felett!
Misi, 50 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Üdv hölgyeim! A pàrom keresem a szò szoros èrtelmèben!
Feri, 39 éves
Társkereső Budapest, XVII.
3 napja tag
Aktív kikapcsolódást kedvelő, őszinte, megbízható társat keresek, aki tájékozott, célokkal rendelkezik és akivel számíthatunk egymásra. Szeretem a természetet járni, utazni, autót vezetni, kalandparkokat kipróbálni, nyugisan grillezni a kertben, egy borkóstolón résztvenni, vagy egy új kávézót felfedezni. Kedvelem a múzeumokat, a tartalmas beszélgetéseket, a tudományos és történelemi témájú filmeket. Egyik kedvenc sütim a zserbó, amit szeretek magam készíteni. Ha szívesen ismerkednél, akkor írj és küldj elérhetőséget is.

Fiatal filmkedvelõ társkereső nők

Natália, 20 éves
Társkereső Kiskunmajsa
1 napja tag
Szia, Natália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Alexandra, 26 éves
Társkereső Eger
3 napja tag
Szandi vagyok , és keresem az igazit :) Csak boldog szeretnék lenni :) Eger környékéről keresek rendew férfit 28-32 között
Melinda, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII.
5 napja tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Évi, 25 éves
Társkereső Budapest
8 napja tag
Évi vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatal filmkedvelõ társkereső férfiak

Barnabás, 21 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Igyekszem komolyan venni, hogy ne vegyem magam túl komolyan. Szeretek nevetni és nevettetni, futni és megérkezni. Ha citromot adsz, limonádét csinálok, ha adsz egy magas labdát, akkor lecsapom. Ha hármat is adsz, akkor elkezdek zsonglőrködni. Egy kocogásra, túrázásra, kávézásra vagy színházazásra bármikor kapható vagyok, de kevés dolog van, amivel ne tudnék azonosulni. Ha rám írsz egy Hamilton-idézettel, akkor kettő másikkal válaszolok... :)
Márk, 20 éves
Társkereső Szabadegyháza
2 napja tag
Márk vagyok, 20 éves. Társam keresem Szabadegyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor , 25 éves
Társkereső Kiskunfélegyháza
3 napja tag
Gábor vagyok, 25 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peti, 21 éves
Társkereső Gödöllő
4 napja tag
Szia, Peti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as filmkedvelõ társkereső nők

Glória, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 napja tag
Székesfehérvàron lakom, keresem a hozzàmillő társat aki jófej , kedves, hűséges,tisztelettudó , komoly kapcsolat céljából. Ui:nincs előfizetèsem, ezért nem tudok vàlaszolni.
Nikolett, 37 éves
Társkereső Győr
1 napja tag
Nikolett vagyok, 37 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 31 éves
Társkereső Csorna
5 napja tag
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsi, 34 éves
Társkereső Budapest, II.
9 napja tag
Szeretek olvasni, hobbiból verseket és novellákat írok. Extrovertált, barátságos vagyok, viszont a humorom szarkasztikus. Nem is tudom mit írhatnék még... Az összes tesztet kitöltöttem... Cicás matricát nem kaptam... :( Viccet félretéve orvos biológus a szakmám,ezt jelenleg a szépségiparban kamatoztatom, egy bőrgyógyászaton. "Fiúk" kíméljenek.FÉRFIAKRA bukom. Számomra fontos, hogy magabiztos légy és biztonságot tudj nyújtani minden téren. Hazudnék ha azt mondanám hogy a külső nem számít. Nincs különösebben zsánerem, de kell hogy tetszen benned valami. Szeretem ha egy férfi idősebb mint én, mert későn érő típus vagyok.

30-as filmkedvelõ társkereső férfiak

Árpád, 32 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
A legnehezebb rész magunkat bemutatni. Szeretem azt hinni, hogy széles érdeklődési körrel rendelkezem ugyanúgy el tudok merülni egy hosszú beszélgetésben mint egy jó könyvben. Szeretek új emberekkel ismerkedni, ez valahol segít leküzdenem az introvertáltságom. Szabadidőmben szeretek utazni, túrázni, de néha egy kis henyélésre sem mondok nemet. Mi többet lehetne?! \" Az ogre olyan mint a hagyma...\" ;)
István, 36 éves
Társkereső Vásárosnamény
0 napja tag
István vagyok, 36 éves, lakhelyem Vásárosnamény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
1 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
Zoli, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI.
1 napja tag
Koncertek es zene... Jooo hangos zene! Imadom a kreativitast igenylo kihivasokat, legyen az egy problema, csinald magad dolog, vagy csak egy javitasra szorulo dolog. Es kave... Kave mindenek felett!

Középkorú filmkedvelõ társkereső nők

Anita, 40 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Anita vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Brigitta, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII.
2 napja tag
Brigitta vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Brigi, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI.
3 napja tag
Szia! Még nem ismerjük egymást, de nem adom fel a reményt, hogy egyszer rád találok 😊Amit tudni kell rólam : életvidám vagyok és kedves. Szeretem a humoros oldalát megfogni az életnek, értékelem ha te is így teszel..rugalmasság és persze kellő komolyság, amikor kell. Van 2 csodás gyerekem. Velük együtt élek, létezem, de van még hely a szívemben számodra is 😊 Nem téged kereslek ha: -kalandokba gondolkodsz -nem vagy független -erősen kritizálsz, haragtartó és rugalmatlan vagy -nem vagy őszinte Téged kereslek ha: -szereted, ha gondoskodnak rólad és te is gondoskodó vagy -érett férfi vagy aki tudja mit akar az élettől és aki ki tudja mutatni az érzéseit -szereted élvezni az életet, de nem vagy felelőtlen és tudsz érzelmi biztonságot nyújtani -szereted a mascarpones nutellás tortát és a finom kávét minden reggel
Andi, 44 éves
Társkereső Vecsés
3 napja tag
Hogy milyen vagyok? Kiismerhetetlen, de megismerhető. Zárkózott, de emberszerető. Határozottan határozatlan. Örökös álmodozó, romantikus. Átlagos egyedülálló. Szabad,de ragaszkodó. Néha jó és néha rossz. Nem hibátlan, de talán így tökéletes :)

Középkorú filmkedvelõ társkereső férfiak

Péter, 44 éves
Társkereső Szob
2 napja tag
Ha megnéztelek és nem kaptál üzenetet, vagy lájkot, akkor annak valószínűleg oka van. :)
Tibi, 49 éves
Társkereső Tököl
4 napja tag
Röviden lehetetlen, fiatalos életvitellel és gondolkozással egy elvált férfi aki keres Valakit... Utazás,wellness,kerékpár,filmek,Korea és még rengeteg minden....
Laszló, 49 éves
Társkereső Kecskemét
6 napja tag
Laszló vagyok, 49 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Komoly társkapcsolatot keresek, foglalkozásom vállalkozó.
László, 44 éves
Társkereső Budapest, III.
8 napja tag
Valakit, akinek vihetek virágot... valakit aki kiváltja belőlem hogy Nővé tegyem, hiszen ettől lesz egy férfi Férfi .... valakit aki nekem-csakis nekem- 80 évesen is pont olyan szép lesz mint most. Valakit akit lehet, és akit akarok szeretni.. őszintén, tisztán. Hiszen mindig a legegyszerűbb dolgok a legnehezebbek. Tudom hogy létezik.

50 év feletti filmkedvelõ társkereső nők

Mariska, 69 éves
Társkereső Budapest, II.
0 napja tag
Ezt mások mondják rólam: Te nem tudsz megöregedni, csak kívülről, \"de ami belül van az kisugárzik\".,ezért vagy fiatalos.
Magdi, 62 éves
Társkereső Várpalota
3 napja tag
Vannak jó tulajdonságaim. Azt szeretném, ha erről nem írnom kellene, hanem megtalálnád bennem.
Heni, 61 éves
Társkereső Budapest, XI.
6 napja tag
Szia, Heni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gabriella, 61 éves
Társkereső Dánszentmiklós
8 napja tag
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti filmkedvelõ társkereső férfiak

Zoltan, 59 éves
Társkereső Kanada
2 napja tag
Szia, Zoltan vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István , 61 éves
Társkereső Úri
8 napja tag
Napsütés ; Pinkfloyd ; Nyomorultak 58; játék; barkács ; kert.
Jóska, 70 éves
Társkereső Budapest, XI.
20 napja tag
Értelmes, okos nőt keresek Szeretem a szépet, az esztétikust, az életben a rendezettséget. Értékelem a tudást, a világ dolgai iránti nyitottságot, az új iránti érdeklődést. Szeretem a művelt, tanult nőket, azokat, akik tudják, mit akarnak, életük során elveik alapján, kitűzött céljaik szerint éltek és élnek ma is. A Nőt szeretem, azt, aki legalább annyira Nő, amennyire én Férfi (Karinthyt plagizálva) vagyok. Határozott, céltudatos, vagyok, a társas kapcsolatban az érzelmek alapján kialakuló nexus a törekvésem.
Zoltán, 64 éves
Társkereső Isztimér
21 napja tag
Ez a kapcsolat már nem a lángolásról szól...de szól a békés, nyugodt és meghitt pillanatokról. Ennyi tapasztalattal már kristálytisztán látható, hogy mit szeretnénk, és amit szeretnénk az megkapható-e a másiktól. Nem sürget semmi, de a gördülő idő szebb egy társsal. Oroszlán vagyok, annak minden jó és rossz tulajdonságával...Tudok lelkesedni, de, ha valami nem megy azt is kimondom. Már nem ringatok illúziókat, de nem vagyok kiégett sem. Azt vallom, hogy nem érdemes rohanni...a jót és szépet csak szemlélődve lehet igazán megtapasztalni. Nem tudok táncolni - azt hiszem, már nem is fogok megtanulni. Szeretek túrázni, sétálni, fotózni, szeretek fürdőbe járni. Szívesen főzök :-) Tisztelem a hagyományos értékeket.

Néhány filmkedvelõ társkereső bemutatkozása

  • István (36), Vásárosnamény Sziasztok! István vagyok, 36 éves, lakhelyem Vásárosnamény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Attila (32), Budapest, XVI. Vannak, akik összetévesztenek Petőfi Sándorral 🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
  • Glória (30), Székesfehérvár Hosszabbtávú kapcsolat Székesfehérvàron lakom, keresem a hozzàmillő társat aki jófej , kedves, hűséges,tisztelettudó , komoly kapcsolat céljából. Ui:nincs előfizetèsem, ezért nem tudok vàlaszolni.
  • Anita (40), Budapest, IX. Hozzuk ki egymásból a legjobbat. Anita vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Barnabás (21), Budapest, XI. Úgy még soha sem volt, hogy sehogyan se lett volna Igyekszem komolyan venni, hogy ne vegyem magam túl komolyan. Szeretek nevetni és nevettetni, futni és megérkezni. Ha citromot adsz, limonádét csinálok, ha adsz egy magas labdát, akkor lecsapom. Ha hármat is adsz, akkor elkezdek zsonglőrködni. Egy kocogásra, túrázásra, kávézásra vagy színházazásra bármikor kapható vagyok, de kevés dolog van, amivel ne tudnék azonosulni. Ha rám írsz egy Hamilton-idézettel, akkor kettő másikkal válaszolok... :)
Csak arra vágysz, hogy a kedvenc filmjeid iránti rajongásod megoszthasd a pároddal? Ne maradj egyedül a Marvel szuperprodukciók vagy az elvont művészfilmek iránti rajongásoddal! A popcornt is párban jó majszolni, miközben a színes szélesvászon elröpít titeket egy különleges történetbe. A filmek a zenéhez hasonlóan a közös ízlést tükrözhetik, ezért érdemes olyan társat választanod, akivel osztozhatsz a filmmániádon. Az alábbiakban olyan társkeresőket gyűjtöttünk össze, akik között könnyedén megtalálhatod a filmek iránt elkötelezett párod. Te is állítsd be a profilodban a rád jellemző címkéket, így még nagyobb eséllyel találod meg a hozzád illőt. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg filmkedvelő társkeresőinkkel!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk