Keresztény társkereső

17 991 keresztény társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Hívő keresztényként biztosan szívesebben ismerkedsz azokkal, akik a szeretet, odaadás és hűség dolgaiban Jézus tanítását próbálják követni, legyenek akár katolikusok, akár reformátusok.

Néhány keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb keresztény társkereső nők

Judit, 45 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Keresek egy kedves, humoros, jókedélyű férfit, szabadidő közös eltöltésére. A többi majd kialakul.
Szilvia, 47 éves
Társkereső Szombathely
0 napja tag
Szilvia vagyok, 47 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adrienn, 43 éves
Társkereső Gyömrő
0 napja tag
Jó lenne kézenfogva sétálni, nagyokat nevetni, jókat beszélgetni...mindenféléről. Kirándulni, bekuckózni. Olyan Férfit keresek, aki tudja, hogy mi mennyit ér, akinek a hülyeségei passzolnak az enyémekhez...és aki pl. örömmel segít letekerni a befőttesüveg tetejét :) . Akinek a hűség szintén alap :) . Nem vagyok előfizető,.így írni sem enged...és konkrétan semmit sem enged...így nem lesz egyszerű :)
Móni, 47 éves
Társkereső Tapolca
0 napja tag
Kapcsolat rengeteg féle van! Én az igazat keresem! Őszinteség és becsület, nyíltság és önzetlenség! Kalandorok nem érdekelnek, azok keressék az erre nyitott hölgy társaimat! 💟

Legújabb keresztény társkereső férfiak

László, 43 éves
Társkereső Borszörcsök
0 napja tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 34 éves
Társkereső Győr
0 napja tag
INTJ Pár sorban elég nehéz megismerni bárkit is, inkább egy ital mellett beszélgessünk! :)
Sanyi, 65 éves
Társkereső Cegléd
0 napja tag
Sanyi vagyok, 65 éves, lakhelyem Cegléd. Pár gondolatban be szeretnék mutatkozni. Villamosipari vállalkozást vezetek, biztonságtechnikai berendezéseket gyártunk, mezőgazdaság , erdészet, vadgazdálkodási céllal. Különváltan élek, egyedül, kertes házban, amit 7 éve vásároltam, különválásunk után. Van két fiam, mindkettő felnőtt, szintén vállalkozók.Mivel bőven elég volt a magányból, szeretnék társat találni, akivel a maradék időt békében, szeretetben le lehetne élni. Ehhez nekem csak a társaságára van szükségem, a többit biztosítom, csak legyen mögöttem egy stabil, intrikamentes háttér. Ugye nem is túl sokat kérek?
Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, XIII.
0 napja tag
Szia! 46 éves múltam és sajnos előlről kezdem a partnerkapcsolati életemet. Hosszú távú, komoly kapcsolatot keresek, csak ez érdekel! Nem szeretőre van szükségem, nem egy harmadik szeretnék lenni valaki életében, hanem a párom keresem, akivel kiegészítjük egymást. Bal és a jobb, fent és a lent csak együtt nyer értelmet, a másik nélkül értelmetlen. Ezt érzem én is, egy hölgyet keresek, akinek kiegészíthetem az életét és aki az én életemet is teljessé teszi. Valakit, aki szeret és akit viszont szerethetek, aki számít rám, aki bízik bennem és akiben viszont bízhatok. Szükségem van valakire akinek örömöt adhatok és aki örömöt ad. Szeretném látni a szemében a csillogást, hallani a nevetését, szeretném tudni, hogy boldog mellettem. Szeretnék majd gyereket, sajnos nekem még nincs.

Online keresztény társkereső nők

Ircsi, 73 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Úgy gondolom, egy esélyt megadok magamnak!😊 Pozitiv gondolkodású emberek társaságát keresem!
Rita , 40 éves
Társkereső Budapest, XIII.
2 napja tag
Rita vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ditke, 59 éves
Társkereső Kalocsa
3 napja tag
Barátot keresek, beszélgetés, szabadidő eltöltésére olyat aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Szeretem a humoros embereket, és a szabadságot. Szeretem a kutyákat, de a macskák nem a barátaim. Kézműves vagyok ezért a munkaidőmet magam osztom be, természetesen a megrendeléstől függ.
Edit, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII.
4 napja tag
57 éves budapesti,elvált nő vagyok.Még aktiv dolgozó vagyok.Hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam.Természetemet nézve nyugodt,békés,alkalmazkodó vagyok,nem vagyok veszekedős vagy házsártos.Egyedül élek.Kevés szabadidőmet szeretem hasznosan tölteni.Olvasni száíitógépezni moziba menni szeretek.Vagy a városban mászkálni,nézelődni.Intenzíven nyelvet tanulok..Tavasztól őszig kis kertemben tevékenykedem.De nem áll messze tőlem a sütés főzés amit ha van kinek szívesen megteszem.Olyan úriembert keresek aki hibáimmal együtt elfogad.Természetesen én sem akarom megváltoztatni,elfogadom ahogy van.

Online keresztény társkereső férfiak

Zoltán, 53 éves
Társkereső Tura
0 napja tag
Csendes kisvárosban élek, családiházas környezetben egyedül, illetve két macskával. Szabadidőmben kertészkedni, illetve barkácsolni szoktam. Elsősorban kedvenc gyümölcsöket termesztek: dinnyét, málnát, epret, csemege kukoricát. Legutóbb épp egy virágládát alkottam. Egy ideje kertészkedős valamint barkácsolós videókat is készítek. Amúgy szeretek, szerettem kirándulni, új helyeket felfedezni, moziba, koncertekre, kiállításokra, gyógyfürdőkbe, strandokra járni, de amióta egyedül élek, nem voltam egyik helyen sem.
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 napja tag
Animáció tervezéssel foglalkozok, én készítem azokat a bosszantó reklámokat TV-ben amik félbeszakítják az esti filmezést... Igen ha korán érsz moziba ott is megtalálnak a reklámjaim. Munkám mellett szeretek sportolni, városi programokban részt venni, sütni/főzni és egy kiállítás vagy múzeum is le tud kötni. Végtelenül nyugodt és kiegyensúlyozott férfi vagyok.
Zsolt, 47 éves
Társkereső Miskolc
1 napja tag
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Miskolc közelében! Nem vagyok tökéletes, nem vagyok herceg, fehér lovon, de két mottóm azért van! Vass Albert: Az igazit keresed; Babits Mihály: A második ének! Ezt szeretném, és így!😎☺
Ferenc, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 napja tag
Nem vagyok naiv, mert remélem a csodákat. Nem vagyok beképzelt, csak ismerem az értékeim. Nem vagyok önző, csak elvárom, hogy azt kapjam, amit adok. Nem vagyok gyáva, csak kerülöm a felesleges összetűzést. Nem vagyok érzelgős, mert meg tudok hatódni.

Diplomás keresztény társkereső nők

Szilvia, 47 éves
Társkereső Szombathely
0 napja tag
Szilvia vagyok, 47 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ircsi, 73 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Úgy gondolom, egy esélyt megadok magamnak!😊 Pozitiv gondolkodású emberek társaságát keresem!
Diána, 38 éves
Társkereső Teskánd
1 napja tag
Szia! Dia vagyok, pedagógus, elvált, 2 kislány anyukája. Szeretek olvasni, kirándulni, nagyokat beszélgetni egy pohár bor mellett. Olyan partnert keresek, aki nem ijed meg 2 gyerek zsivajától, s már tudja, mi a célja az életben.
Szilvi, 45 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 napja tag
Kedves Ismerkedők ismeretlenül, úgy döntöttem adok egy lehetőséget magamnak itt a neten. A home office-ban sajnos nem fogunk összefutni. E-mail címre tudok válaszolni. Jó nyaralást kívánok mindenkinek!

Diplomás keresztény társkereső férfiak

István, 60 éves
Társkereső Diósd
0 napja tag
Na jó, belevágok, írnék pár dolgot magamról. Képeim nagyrészt idén készültek. Úgy hogy rám lehet ismerni, ha találkozunk. Szeretetet adni és kapni. Hosszútávon! Igénylem az összetartozás kimutatását minden szinten. Ölelés, puszi, csók, beszélgetés, figyelmesség, simogatás, kifliben fekvés, közös programok, séta kézen fogva. Ha nem vagy velem, akkor is szeretném érezni, hogy velem vagy. Elvégre van nekem is okos telefonom! A szívemhez nem a gyomromon keresztül vezet az út, inkább két másik szervemen keresztül, az egyik az agyam.... Romantikus vagyok, magasra nőtt fantáziával, ha kapok hátszelet! Virágot nem minden héten viszek, inkább ténykedésemben fogod érezni hogy fontos vagy nekem. Racionális pasas vagyok, egy Ikea szekrény nem fog ki rajtam! Leírás nélkül összerakom, de lehet, hogy ágyneműtartó lesz belőle. Villamosmérnökként dolgozom, legalább annyira jó vagyok számítástechnikában mint egy tízéves gyerek. Imádok tanulni, roppant módon kíváncsi vagyok, és általában még a dolgok mögé is nézek. Próbálok egészségesen élni, és nem átallok adott esetben felkeresni az orvos orvosovics orvosovot is. Szeretem az állatokat, sok állat volt a családban. És itt elsősorban nem emberekre gondolok..... A lányomnak sünije is volt, de a simogatás kesztyűben kicsit macerás...Meg oltári büdös volt szegényke. Önellátó vagyok, de kétségkívül jól jönne egy női gondoskodó kéz. Nem okoz gondot a mosógép bekapcsolása, a porszívóban ki tudom cserélni szűrőt, néha vasalni is szoktam. Na jó, ezt tényleg csak végszükség esetén. A takarítás nem az erősségem. Szeretek nevetni, és nevettetni, alapból vidám ember vagyok. Humorban Kőhalmi, Litkai, KAP, L’art pour l’art. Zene? Ismerős arcok, Rúzsa Magdi, jazz, Fleetwood Mac, Toto, The Bangles, pár komolyzene. Nem baj ha van mondanivaló! Nem horkolok csak kizárólag a strandon háton fekve. Szívesen fogom a kezed az ágyban is, de még azért inkább valami után, mint helyett, nem végzek félmunkát, nem fordulok a falnak dolgom végeztével. Beszélőkém is fejlett, nem csak írásban vagyok jó. Hallgatni is tudok, meghallgatni a páromat meg alap. Bevallom, tévét is szoktam nézni, két pusziért bármikor elkunyerálhatod a távirányítót. Hajlandó vagyok még a mega giga sorozat Szulejmánt, vagy magyar sorozatot is megnézni veled, bár ennek nagy ára lesz: három puszi! Esetleg más. Nincs garancia, hogy nem alszom el rajta! .. Nem vagyok focibarát, a tévében sem nézek sportot. Max vízilabda, asztalitenisz, szökő évente. A képeken talán kevésbé látszódik, de persze van rajtam zsírszövet is. A sport segít, de nem vékony alkatú vagyok.. Akit ez zavar, ne keressen. Inkább kerékpározom 40 kilométert, mint sétáljak két kilométert. Persze, ennek meg van az oka. Bármikor hónod alá vághatsz, és elcipelhetsz színházba, moziba, fürdőbe, családlátogatásra. Nem zavar, ha unokázni mész, szívesen elkísérlek. Ha megszeretlek, a családodat is tisztelni, és szeretni fogom. Már a művelt székely (is) megmondta: "varietas delectat" . Rendszeresség, és változatosság. Ez kell, hogy fiatalok maradjunk. Folyamatos agytorna, munka, sport, lazítás, pihenés,szerelmeskedés, kommunikáció. És változatosság. Ha valahová megyek, visszafelé igyekszem másik utat választani...A többi témában is hasonló a felfogásom ! És azért be kell látnom, ez nem mindig sikerül, főleg télen nem. Útálom, ha négykor már sötét van. Szívesen fürdök a kádban a nap végén lazulásképpen rejtvényt fejtve. Be lehet mellém szállni! ! Keressük meg együtt a szappant! Általában elfoglalom magam, de egy reggeli ölelgetős, kávézós, reggelizős lustizás kifejezetten kedvemre való. Tudok köszönni, tudok késsel villával enni, szeretem a kínait, de a pálcikával valahogy nem tudtam megbarátkozni. A gmail naptárnak köszönhetően, nem felejtek el egyetlen fontos dátumot sem. Nem vagyok irigy, örülök mások sikereinek is, sok sok empátia szorult belém. Néha félénk vagyok, máskor határozott. Van amikor ömlik belőlem a szó, van amikor nehezen oldódom. Persze, vannak rossz napjaim is.... Meg másnak is..... Tiszteletben kell tartani a másikat, és hagyni elég teret és időt is az elvonulásnak. Szeretek utazni, motorral, autóval, vonattal. Kedvelem a tengert, de Velencét, és Prágát is, Angliát pláne! Repülővel csak ha így menthető meg az emberiség! Vagy a repülőn bekötnek intravénásan unicumot. Ennek kicsi az esélye mert nem iszom alkoholt. Fiatalkoromban többet repültem, most valahogy nem kedvencem. Imádok új helyeket, városokat felfedezni. A város határában leparkolni, majd biciklivel bejárni a környéket. Van kocsi, motor, kerékpár.. BMW-ém van... Nem a farok hosszabbító típusok egyike. Már felnőtt korú, de az a fajta, ahol még az alaptípusban is beépítették az indexkart. Valószínű az újabbakban csak komoly felár ellenében rendelhető. Másra nem tudok gondolni, hogy miért nem tudnak indexelni.... Bármikor rábeszélhető vagyok sátorozásra is, ( egy csomó más őrültségre is) nem ragaszkodom első osztályú hotelhoz. Persze, azért nem zavar. Anyanyelvi szinten beszélek magyarul, folyékonyan oroszul, és ici picit angolul. Mutogatni 182 nyelven tudok! Sok tonna szeretet szorult belém. Rád zúdítanám. Kitart még vagy harminc évre, és termelődik folyamatosan! Csak neked kell tudnod, hogy a királynőm vagy! Vagy a királynénim? Bevallom, szeretem ha kényeztetnek, mert megérdemlem. De az is nagy örömet okoz, ha én kényeztethetek. És nem erre gondoltam: hé hoz má egy üveg sört! ( focinézés közben) Szerintem, egy csomó hasonló pasi van a randivonalon, akik úgy gondolkoznak mint én, legfeljebb nem tudják, vagy nem akarják megosztani érzéseiket.
Lóri, 36 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 napja tag
Akik ismernek őszinte, megbízható embernek tartanak. Hogy ez mire elég, majd kiderül. :) Elsősorban ismerkednék, beszélgetnék, aztán majd meglátjuk.
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 napja tag
Animáció tervezéssel foglalkozok, én készítem azokat a bosszantó reklámokat TV-ben amik félbeszakítják az esti filmezést... Igen ha korán érsz moziba ott is megtalálnak a reklámjaim. Munkám mellett szeretek sportolni, városi programokban részt venni, sütni/főzni és egy kiállítás vagy múzeum is le tud kötni. Végtelenül nyugodt és kiegyensúlyozott férfi vagyok.
Ádám, 23 éves
Társkereső Öttevény
1 napja tag
Örökmozgó, termèszetbarát srác vagyok, aki sok időt nem bír ki a 4 fal között. A napi ugratás, humor elkerülhetetlen, de fontosnak tartom az őszinte beszédet is. Az unalom szó nem szerepel a szótáramban...

Fiatalabb, 30 év alatti keresztény társkereső nők

Réka, 29 éves
Társkereső Komárom
1 napja tag
Szeretem az állatokat, a természetett, a kirándulást. Rajongok a Marvel Universumért. Remélem itt megtalálom akivel leélhetem az életemet.
Anett, 28 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 napja tag
A család a legfontosabb számomra, mégha nem is tökéletes. Ha még nem nőttél fel, ne is kínozzuk egymást de azért sose nőjj fel igazán! Nem éri meg... Egyébként eredetileg tanítónő vagyok, de sajnos már nem tanítok .
Vivien , 17 éves
Társkereső Győr
5 napja tag
17 éves vagyok, de komoly! Ügyintéző és informatikát tanulok később szeretnék ügyvéd lenni. Gyerekeket szeretem állatbarát vagyok. Van egy kutyám és egy macskám is.
Barbara, 26 éves
Társkereső Paks
5 napja tag
Egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.

Fiatalabb, 30 év alatti keresztény társkereső férfiak

Brian, 26 éves
Társkereső Vác
1 napja tag
elosszor beszelgessunk aztan a tobbi alakul:) semmi jonak nem vagyok az elrontoja!!:)
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
1 napja tag
Animáció tervezéssel foglalkozok, én készítem azokat a bosszantó reklámokat TV-ben amik félbeszakítják az esti filmezést... Igen ha korán érsz moziba ott is megtalálnak a reklámjaim. Munkám mellett szeretek sportolni, városi programokban részt venni, sütni/főzni és egy kiállítás vagy múzeum is le tud kötni. Végtelenül nyugodt és kiegyensúlyozott férfi vagyok.
Ádám, 23 éves
Társkereső Öttevény
1 napja tag
Örökmozgó, termèszetbarát srác vagyok, aki sok időt nem bír ki a 4 fal között. A napi ugratás, humor elkerülhetetlen, de fontosnak tartom az őszinte beszédet is. Az unalom szó nem szerepel a szótáramban...
Zoltán, 21 éves
Társkereső Veszprém
1 napja tag
Gépészmérnök szakos hallgató vagyok (harmadéves), szabadidőmben főként futok, bringázok, túrázok.

30-as keresztény társkereső nők

Bella, 38 éves
Társkereső Budapest, XVII.
0 napja tag
Kedves Látogató! Én egy elvált három gyermekes anyuka vagyok, keresem azt a férfit aki elfogad engem, minket ahogy vagyunk...
Diána, 38 éves
Társkereső Teskánd
1 napja tag
Szia! Dia vagyok, pedagógus, elvált, 2 kislány anyukája. Szeretek olvasni, kirándulni, nagyokat beszélgetni egy pohár bor mellett. Olyan partnert keresek, aki nem ijed meg 2 gyerek zsivajától, s már tudja, mi a célja az életben.
Judit, 38 éves
Társkereső Sóly
1 napja tag
sziasztok kétgyermekes anyuka vagyok és komoly kapcsolatot keresek és egyben kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek és egy megértő srácot aki elfogadja a gyerekeimet velem együtt és őszintén szeret és jobban rosszban mellettem marad és kizokent a maganybol engem helyesek szexisek sarmosak csinosak magasak stb és mindent szeressen amit én is szeretek nagyon főleg táncolni bulizni stb és bevallom a főzés nem megy csak segítséggel megy sajnos de próbálkozók azért és írjatok sokkan és én nagyon sokat csalódtam és sokszor kihasznaltak és elegem van a maganybol és szeretnék végre boldog lenni egy igazi alomfiuval stb
Marcsi, 37 éves
Társkereső Budapest, XI.
2 napja tag
Keresem a masik felem, szinglikent nem erzem a maganyt, de megis csak parosan a legjobb. Szeretem a zenet es a csendet, a varost es a termeszetet. Az a tervem hogy egy hatizsakkal egyszer bejarom majd Del-Amerikat, remelem osszejon meg ebben az eletben. Rendszeresen sportolok, imadom a kutyakat, nyugdijas eveimet vakvezeto kutyakikepzokent szeretnem tolteni.

30-as keresztény társkereső férfiak

Krisztián, 34 éves
Társkereső Győr
0 napja tag
INTJ Pár sorban elég nehéz megismerni bárkit is, inkább egy ital mellett beszélgessünk! :)
Lóri, 36 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 napja tag
Akik ismernek őszinte, megbízható embernek tartanak. Hogy ez mire elég, majd kiderül. :) Elsősorban ismerkednék, beszélgetnék, aztán majd meglátjuk.
Norbert, 35 éves
Társkereső Zánka
2 napja tag
Norbert vagyok, 35 éves. Társam keresem Zánka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
2 napja tag
Sziasztok, Sokat gondolkoztam, hogy létrehozzak-e egy profilt ezen az oldalon és arra döntésre jutottam m, hogy miért ne? Sokakat meg fog lepni a következő pár sorom, de egy sub női partnerem keresem hosszútávú kapcsolat reményében. Aki szívesen ismerkedne velemm, írjon rám;)

Középkorú keresztény társkereső nők

Judit, 45 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Keresek egy kedves, humoros, jókedélyű férfit, szabadidő közös eltöltésére. A többi majd kialakul.
Szilvia, 47 éves
Társkereső Szombathely
0 napja tag
Szilvia vagyok, 47 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adrienn, 43 éves
Társkereső Gyömrő
0 napja tag
Jó lenne kézenfogva sétálni, nagyokat nevetni, jókat beszélgetni...mindenféléről. Kirándulni, bekuckózni. Olyan Férfit keresek, aki tudja, hogy mi mennyit ér, akinek a hülyeségei passzolnak az enyémekhez...és aki pl. örömmel segít letekerni a befőttesüveg tetejét :) . Akinek a hűség szintén alap :) . Nem vagyok előfizető,.így írni sem enged...és konkrétan semmit sem enged...így nem lesz egyszerű :)
Móni, 47 éves
Társkereső Tapolca
0 napja tag
Kapcsolat rengeteg féle van! Én az igazat keresem! Őszinteség és becsület, nyíltság és önzetlenség! Kalandorok nem érdekelnek, azok keressék az erre nyitott hölgy társaimat! 💟

Középkorú keresztény társkereső férfiak

László, 43 éves
Társkereső Borszörcsök
0 napja tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, XIII.
0 napja tag
Szia! 46 éves múltam és sajnos előlről kezdem a partnerkapcsolati életemet. Hosszú távú, komoly kapcsolatot keresek, csak ez érdekel! Nem szeretőre van szükségem, nem egy harmadik szeretnék lenni valaki életében, hanem a párom keresem, akivel kiegészítjük egymást. Bal és a jobb, fent és a lent csak együtt nyer értelmet, a másik nélkül értelmetlen. Ezt érzem én is, egy hölgyet keresek, akinek kiegészíthetem az életét és aki az én életemet is teljessé teszi. Valakit, aki szeret és akit viszont szerethetek, aki számít rám, aki bízik bennem és akiben viszont bízhatok. Szükségem van valakire akinek örömöt adhatok és aki örömöt ad. Szeretném látni a szemében a csillogást, hallani a nevetését, szeretném tudni, hogy boldog mellettem. Szeretnék majd gyereket, sajnos nekem még nincs.
Edvárd, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI.
0 napja tag
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi férfi kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 43 éves férfi vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 172 cm magas férfit? Ez vagyok én!
Zsolt, 47 éves
Társkereső Miskolc
1 napja tag
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Miskolc közelében! Nem vagyok tökéletes, nem vagyok herceg, fehér lovon, de két mottóm azért van! Vass Albert: Az igazit keresed; Babits Mihály: A második ének! Ezt szeretném, és így!😎☺

50 év feletti keresztény társkereső nők

Ircsi, 73 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Úgy gondolom, egy esélyt megadok magamnak!😊 Pozitiv gondolkodású emberek társaságát keresem!
Marcsi, 63 éves
Társkereső Bácsbokod
1 napja tag
155 cm vagyok 80 kg szeretnék ismerkedni
Ditke, 59 éves
Társkereső Kalocsa
3 napja tag
Barátot keresek, beszélgetés, szabadidő eltöltésére olyat aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Szeretem a humoros embereket, és a szabadságot. Szeretem a kutyákat, de a macskák nem a barátaim. Kézműves vagyok ezért a munkaidőmet magam osztom be, természetesen a megrendeléstől függ.
Olgica, 73 éves
Társkereső Debrecen
3 napja tag
Egyedül elő, elvált hölgy vagyok, keresem a társam, hogy még jobb, szebb, tökéletesebb, kiegyensúlyozott további életvitelem legyen!

50 év feletti keresztény társkereső férfiak

Sanyi, 65 éves
Társkereső Cegléd
0 napja tag
Sanyi vagyok, 65 éves, lakhelyem Cegléd. Pár gondolatban be szeretnék mutatkozni. Villamosipari vállalkozást vezetek, biztonságtechnikai berendezéseket gyártunk, mezőgazdaság , erdészet, vadgazdálkodási céllal. Különváltan élek, egyedül, kertes házban, amit 7 éve vásároltam, különválásunk után. Van két fiam, mindkettő felnőtt, szintén vállalkozók.Mivel bőven elég volt a magányból, szeretnék társat találni, akivel a maradék időt békében, szeretetben le lehetne élni. Ehhez nekem csak a társaságára van szükségem, a többit biztosítom, csak legyen mögöttem egy stabil, intrikamentes háttér. Ugye nem is túl sokat kérek?
István, 60 éves
Társkereső Diósd
0 napja tag
Na jó, belevágok, írnék pár dolgot magamról. Képeim nagyrészt idén készültek. Úgy hogy rám lehet ismerni, ha találkozunk. Szeretetet adni és kapni. Hosszútávon! Igénylem az összetartozás kimutatását minden szinten. Ölelés, puszi, csók, beszélgetés, figyelmesség, simogatás, kifliben fekvés, közös programok, séta kézen fogva. Ha nem vagy velem, akkor is szeretném érezni, hogy velem vagy. Elvégre van nekem is okos telefonom! A szívemhez nem a gyomromon keresztül vezet az út, inkább két másik szervemen keresztül, az egyik az agyam.... Romantikus vagyok, magasra nőtt fantáziával, ha kapok hátszelet! Virágot nem minden héten viszek, inkább ténykedésemben fogod érezni hogy fontos vagy nekem. Racionális pasas vagyok, egy Ikea szekrény nem fog ki rajtam! Leírás nélkül összerakom, de lehet, hogy ágyneműtartó lesz belőle. Villamosmérnökként dolgozom, legalább annyira jó vagyok számítástechnikában mint egy tízéves gyerek. Imádok tanulni, roppant módon kíváncsi vagyok, és általában még a dolgok mögé is nézek. Próbálok egészségesen élni, és nem átallok adott esetben felkeresni az orvos orvosovics orvosovot is. Szeretem az állatokat, sok állat volt a családban. És itt elsősorban nem emberekre gondolok..... A lányomnak sünije is volt, de a simogatás kesztyűben kicsit macerás...Meg oltári büdös volt szegényke. Önellátó vagyok, de kétségkívül jól jönne egy női gondoskodó kéz. Nem okoz gondot a mosógép bekapcsolása, a porszívóban ki tudom cserélni szűrőt, néha vasalni is szoktam. Na jó, ezt tényleg csak végszükség esetén. A takarítás nem az erősségem. Szeretek nevetni, és nevettetni, alapból vidám ember vagyok. Humorban Kőhalmi, Litkai, KAP, L’art pour l’art. Zene? Ismerős arcok, Rúzsa Magdi, jazz, Fleetwood Mac, Toto, The Bangles, pár komolyzene. Nem baj ha van mondanivaló! Nem horkolok csak kizárólag a strandon háton fekve. Szívesen fogom a kezed az ágyban is, de még azért inkább valami után, mint helyett, nem végzek félmunkát, nem fordulok a falnak dolgom végeztével. Beszélőkém is fejlett, nem csak írásban vagyok jó. Hallgatni is tudok, meghallgatni a páromat meg alap. Bevallom, tévét is szoktam nézni, két pusziért bármikor elkunyerálhatod a távirányítót. Hajlandó vagyok még a mega giga sorozat Szulejmánt, vagy magyar sorozatot is megnézni veled, bár ennek nagy ára lesz: három puszi! Esetleg más. Nincs garancia, hogy nem alszom el rajta! .. Nem vagyok focibarát, a tévében sem nézek sportot. Max vízilabda, asztalitenisz, szökő évente. A képeken talán kevésbé látszódik, de persze van rajtam zsírszövet is. A sport segít, de nem vékony alkatú vagyok.. Akit ez zavar, ne keressen. Inkább kerékpározom 40 kilométert, mint sétáljak két kilométert. Persze, ennek meg van az oka. Bármikor hónod alá vághatsz, és elcipelhetsz színházba, moziba, fürdőbe, családlátogatásra. Nem zavar, ha unokázni mész, szívesen elkísérlek. Ha megszeretlek, a családodat is tisztelni, és szeretni fogom. Már a művelt székely (is) megmondta: "varietas delectat" . Rendszeresség, és változatosság. Ez kell, hogy fiatalok maradjunk. Folyamatos agytorna, munka, sport, lazítás, pihenés,szerelmeskedés, kommunikáció. És változatosság. Ha valahová megyek, visszafelé igyekszem másik utat választani...A többi témában is hasonló a felfogásom ! És azért be kell látnom, ez nem mindig sikerül, főleg télen nem. Útálom, ha négykor már sötét van. Szívesen fürdök a kádban a nap végén lazulásképpen rejtvényt fejtve. Be lehet mellém szállni! ! Keressük meg együtt a szappant! Általában elfoglalom magam, de egy reggeli ölelgetős, kávézós, reggelizős lustizás kifejezetten kedvemre való. Tudok köszönni, tudok késsel villával enni, szeretem a kínait, de a pálcikával valahogy nem tudtam megbarátkozni. A gmail naptárnak köszönhetően, nem felejtek el egyetlen fontos dátumot sem. Nem vagyok irigy, örülök mások sikereinek is, sok sok empátia szorult belém. Néha félénk vagyok, máskor határozott. Van amikor ömlik belőlem a szó, van amikor nehezen oldódom. Persze, vannak rossz napjaim is.... Meg másnak is..... Tiszteletben kell tartani a másikat, és hagyni elég teret és időt is az elvonulásnak. Szeretek utazni, motorral, autóval, vonattal. Kedvelem a tengert, de Velencét, és Prágát is, Angliát pláne! Repülővel csak ha így menthető meg az emberiség! Vagy a repülőn bekötnek intravénásan unicumot. Ennek kicsi az esélye mert nem iszom alkoholt. Fiatalkoromban többet repültem, most valahogy nem kedvencem. Imádok új helyeket, városokat felfedezni. A város határában leparkolni, majd biciklivel bejárni a környéket. Van kocsi, motor, kerékpár.. BMW-ém van... Nem a farok hosszabbító típusok egyike. Már felnőtt korú, de az a fajta, ahol még az alaptípusban is beépítették az indexkart. Valószínű az újabbakban csak komoly felár ellenében rendelhető. Másra nem tudok gondolni, hogy miért nem tudnak indexelni.... Bármikor rábeszélhető vagyok sátorozásra is, ( egy csomó más őrültségre is) nem ragaszkodom első osztályú hotelhoz. Persze, azért nem zavar. Anyanyelvi szinten beszélek magyarul, folyékonyan oroszul, és ici picit angolul. Mutogatni 182 nyelven tudok! Sok tonna szeretet szorult belém. Rád zúdítanám. Kitart még vagy harminc évre, és termelődik folyamatosan! Csak neked kell tudnod, hogy a királynőm vagy! Vagy a királynénim? Bevallom, szeretem ha kényeztetnek, mert megérdemlem. De az is nagy örömet okoz, ha én kényeztethetek. És nem erre gondoltam: hé hoz má egy üveg sört! ( focinézés közben) Szerintem, egy csomó hasonló pasi van a randivonalon, akik úgy gondolkoznak mint én, legfeljebb nem tudják, vagy nem akarják megosztani érzéseiket.
Sándor, 63 éves
Társkereső Győr
1 napja tag
Sándor vagyok, 63 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
laci, 60 éves
Társkereső Kisvárda
1 napja tag
Keresek egy Nőt,egy csodát aki barát is, társ is, és aki el kisér csavargásaim során a világ végére. Imádom a Tengert a hegyeket. Egyenlőre nem vagyok előfizető írni nem tudok, Szívesen válaszolok mindenkinek.

Néhány keresztény társkereső bemutatkozása

  • László (43), Borszörcsök Sziasztok! Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Attila (46), Budapest, XIII. Komoly társat keresek Szia! 46 éves múltam és sajnos előlről kezdem a partnerkapcsolati életemet. Hosszú távú, komoly kapcsolatot keresek, csak ez érdekel! Nem szeretőre van szükségem, nem egy harmadik szeretnék lenni valaki életében, hanem a párom keresem, akivel kiegészítjük egymást. Bal és a jobb, fent és a lent csak együtt nyer értelmet, a másik nélkül értelmetlen. Ezt érzem én is, egy hölgyet keresek, akinek kiegészíthetem az életét és aki az én életemet is teljessé teszi. Valakit, aki szeret és akit viszont szerethetek, aki számít rám, aki bízik bennem és akiben viszont bízhatok. Szükségem van valakire akinek örömöt adhatok és aki örömöt ad. Szeretném látni a szemében a csillogást, hallani a nevetését, szeretném tudni, hogy boldog mellettem. Szeretnék majd gyereket, sajnos nekem még nincs.
  • Szilvia (47), Szombathely Sziasztok! Szilvia vagyok, 47 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Krisztián (34), Győr Sziasztok! INTJ Pár sorban elég nehéz megismerni bárkit is, inkább egy ital mellett beszélgessünk! :)
  • Judit (45), Miskolc Sziasztok! Keresek egy kedves, humoros, jókedélyű férfit, szabadidő közös eltöltésére. A többi majd kialakul.

Két szív, egy lélek!

Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét.

Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Ebből később akár konfliktusok is lehetnek, hisz a másik fél sosem fogja megérteni, mennyire fontos részét képezi a hit a párja életének.

Regisztrálj még ma, és találd meg a másik feledet a Randivonalon, akivel mindenben megértitek egymást!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Egy átlagos napon több mint 500 új tag lép be közösségünkbe, hogy megtalálja élete párját, és több mint 150-en hagyják el az oldalt, mert ez sikerült nekik. Nálunk nincs mitől tartanod, ugyanis igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk