Társasjátékozós társkeresők

660 társasjátékozós társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Néhány társasjátékozós társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Kriszti vagyok, szeretek a természetben flangálni, táncolni, pletyózni egy pohár bor mellett :)
Márti, 31 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
Egy kedves, vicces, okos, macskaőrült lány keres egy kedves, vicces, okos macskaőrült fiút. ;)
Ibolya, 51 éves
Társkereső Fót
3 napja tag
Ibolya vagyok, 51 éves, lakhelyem Fót. E-mail cím megadása esetén tudok válaszolni.
Ági, 46 éves
Társkereső Herend
4 napja tag
Sziasztok! Ismerkedni, beszélgetni szeretnék egy olyan férfival, akinek jó a humora, barátságos és több van benne az egyszavas kérdés-válaszoknál. Életvidám, mosolygós, jókedvű nő vagyok, akinek, ami a szívén az a száján. :)

Legújabb társasjátékozós társkereső férfiak

Józsi, 25 éves
Társkereső Mezőtúr
0 napja tag
Sziasztok! Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Ez lehet kissé riasztónak hathat egyeseknek, de akik veszik a bátorságot és fáradságot, hogy közelebbről megismerjenek rá jöhetnek, hogy a csigaházamban egy meglehetősen lökött valaki bújik meg akivel nem is feltétlenül olyan nehéz kijönni, mint ahogy elsőre tűnhet. Egyesek furcsának tartanak, de őszintén szólva ez sosem zavart, sőt úgy gondolom, hogy ennek csak örülhetek. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Ha valaki a problémáival fordul hozzám, azt hétpecsétes titokként őrzöm és ahogy csak tudom igyekszek segítséget, támogatást nyújtani ahogy csak tudok. Ez a páromra még inkább igaz. Igyekszek mindig minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat akármilyen levert vagy rossz kedvű is vagyok. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni. Mivel én inkább nyugodtabb természetű ember vagyok így örülnék ha a jövőbeni párom velem ellentétben egy energikusabb, "tűzrőlpattant" nő lenne aki ki tud húzni a kis csigaházamból és aki mellett igazán elengedhetem magam. Elöljáróban azt hiszem ennyi elég lesz. Ha esetleg felkeltettem a figyelmedet kérlek nyugodtan írj rám, beszélgessünk és ismerkedjünk meg, hátha éppen egymást keressük.
Ferenc, 43 éves
Társkereső Keszthely
0 napja tag
(P)ars poeticá-m Szüntelen velem légy, de maradj észrevétlen, halmozz el étkekkel, és hagyjál szomjan, étlen! Ne láncolj magadhoz, de marasztalj, ha mennék, zárj be börtönödbe, és légy állandó vendég! Változz át naponta, de maradj meg ilyennek, kívánj meg percenként, s hagyd, hogy megpihenjek! Lehetsz drága terhem, de ne légy a terhemre, engedd, hogy szárnyaljak, és húzz le földközelbe! Elvihetnek tőlem, tudd, hogy visszaveszlek, maradj a szolgálóm, s királynőmmé teszlek. Hagyj mindig magamra, és maradj velem naphossz, hozzám lehetsz hűtlen, de légy hű magadhoz. Nagy Bandó András Nélküled, veled
Nándi, 25 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Nándi vagyok és három dolgot kell tudnod rólam: 1. Imádom a fura dolgokat. 2. Szeretem a szabad óráimat a geekség oltárán áldozni. 3. Sosem viselek egyező pár zoknit. Ha a fentiek közül egy vagy több felkeltette az érdeklődésed, írj rám és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot.
Adorján, 31 éves
Társkereső Budapest, III.
2 napja tag
Szia kedves látogató! Ugyan hasznos dolog a bemutatkozó szöveg, mert ez az első lépés afelé, hogy megismertessem magam az oldalon, én mégis inkább a személyes találkozás híve vagyok. Valós kapcsolatok a valós világban történnek. Éppen ezért ide csak egy rövid összefoglalót írok. Szoftverfejlesztőként dolgozom, imádom a munkámat. Elég széles az érdeklődési köröm, szeretem a technológiát, autókat, filmeket, társasjátékokat, túrázást, stb.. Gyakoraltilag a történelmen, irodalmon, politikán és valláson kívül szinte minden téma érdekel. Minimalista vagyok, szeretem a rendet, és utálom a felesleges dolgokat. Nálam a kényelem és a funkcionalitás sokkal fontosabb a dizájnnál. Nem szeretem a pénzkidobást, és utálom a haszontalan ajándékokat. Szeretek segíteni másokon. Az elveim a legfontosabbak számomra: az őszinteség, becsület, hűség, kitartás. A hosszú haj a gyengém A fényképem eléggé régi, de ma is pont ugyanígy nézek ki. Sajnos nem vagyok fotogén és utálom, ha fényképeznek. Köszönöm, ha végigolvastad!

Online társasjátékozós társkereső nők

Lili, 59 éves
Társkereső Budapest
22 napja tag
Hosszú távra keresem barátom, társam, szerelmem, szeretőm egy tartalmas, szenvedélyes kapcsolathoz, ami kölcsönös feltöltődést, örömet nyújt mindkettőnk számára. Jó lenne jelen lenni valakinek az életében még évtizedek múlva is és együtt felfedezni az élet csodáit.
Alexandra , 26 éves
Társkereső Szolnok
179 napja tag
Alexandra vagyok, 26 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ildikó, 43 éves
Társkereső Budapest, III.
181 napja tag
Finomlelkű,nőies,humorral fűszerezett valaki vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Mariann, 40 éves
Társkereső Ukrajna
552 napja tag
Szia, Mariann vagyok, komoly kapcsolatot keresek, megbízható, őszinte társat akivel tervezhetjuk közös jövőnket. Tudom a személyes találkozás dönti el, a képekről nem ismerjük meg egymást, de ha megtetszetem akkor írj vagy jelölj kedvencnek, nem vagyok elő fizető így nem todok vissza írni mindenkinek, szóval nem azért mert nem akarok. A többi meg majd eldől. 🙂

Online társasjátékozós társkereső férfiak

Krisztián, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV.
9 napja tag
Krisztián vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 34 éves
Társkereső Győr
22 napja tag
INTJ Pár sorban elég nehéz megismerni bárkit is, inkább egy ital mellett beszélgessünk! :)
Gyuri, 56 éves
Társkereső Budapest
144 napja tag
Voltam itt, vagyok most. Mert nincs jobb. Ki vagyok? Hm... egy szeretetėhes ember EMBER.
György, 34 éves
Társkereső Páty
177 napja tag
Szia. Viszonylag nyitott személyiség vagyok, sokszor kedves néha sajnos morgós, de veszekedni kimondottan nem szeretek és nem szoktam. Olyan vagyok másokkal ahogy hozzám is viszonyulnak. Nem ismerkedek könnyen, de ha valakit megkedvelek azzal szeretek viccelődi, bolondozni, de tudok komoly is lenni, ha szükség úgy kívánja. Próbálom önmagamat adni, ha megismernél írj :)

Diplomás társasjátékozós társkereső nők

Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Kriszti vagyok, szeretek a természetben flangálni, táncolni, pletyózni egy pohár bor mellett :)
Márti, 31 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
Egy kedves, vicces, okos, macskaőrült lány keres egy kedves, vicces, okos macskaőrült fiút. ;)
Ági, 46 éves
Társkereső Herend
4 napja tag
Sziasztok! Ismerkedni, beszélgetni szeretnék egy olyan férfival, akinek jó a humora, barátságos és több van benne az egyszavas kérdés-válaszoknál. Életvidám, mosolygós, jókedvű nő vagyok, akinek, ami a szívén az a száján. :)
Szilvia, 44 éves
Társkereső Budapest
5 napja tag
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás társasjátékozós társkereső férfiak

Józsi, 25 éves
Társkereső Mezőtúr
0 napja tag
Sziasztok! Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Ez lehet kissé riasztónak hathat egyeseknek, de akik veszik a bátorságot és fáradságot, hogy közelebbről megismerjenek rá jöhetnek, hogy a csigaházamban egy meglehetősen lökött valaki bújik meg akivel nem is feltétlenül olyan nehéz kijönni, mint ahogy elsőre tűnhet. Egyesek furcsának tartanak, de őszintén szólva ez sosem zavart, sőt úgy gondolom, hogy ennek csak örülhetek. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Ha valaki a problémáival fordul hozzám, azt hétpecsétes titokként őrzöm és ahogy csak tudom igyekszek segítséget, támogatást nyújtani ahogy csak tudok. Ez a páromra még inkább igaz. Igyekszek mindig minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat akármilyen levert vagy rossz kedvű is vagyok. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni. Mivel én inkább nyugodtabb természetű ember vagyok így örülnék ha a jövőbeni párom velem ellentétben egy energikusabb, "tűzrőlpattant" nő lenne aki ki tud húzni a kis csigaházamból és aki mellett igazán elengedhetem magam. Elöljáróban azt hiszem ennyi elég lesz. Ha esetleg felkeltettem a figyelmedet kérlek nyugodtan írj rám, beszélgessünk és ismerkedjünk meg, hátha éppen egymást keressük.
Ferenc, 43 éves
Társkereső Keszthely
0 napja tag
(P)ars poeticá-m Szüntelen velem légy, de maradj észrevétlen, halmozz el étkekkel, és hagyjál szomjan, étlen! Ne láncolj magadhoz, de marasztalj, ha mennék, zárj be börtönödbe, és légy állandó vendég! Változz át naponta, de maradj meg ilyennek, kívánj meg percenként, s hagyd, hogy megpihenjek! Lehetsz drága terhem, de ne légy a terhemre, engedd, hogy szárnyaljak, és húzz le földközelbe! Elvihetnek tőlem, tudd, hogy visszaveszlek, maradj a szolgálóm, s királynőmmé teszlek. Hagyj mindig magamra, és maradj velem naphossz, hozzám lehetsz hűtlen, de légy hű magadhoz. Nagy Bandó András Nélküled, veled
Nándi, 25 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Nándi vagyok és három dolgot kell tudnod rólam: 1. Imádom a fura dolgokat. 2. Szeretem a szabad óráimat a geekség oltárán áldozni. 3. Sosem viselek egyező pár zoknit. Ha a fentiek közül egy vagy több felkeltette az érdeklődésed, írj rám és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot.
Adorján, 31 éves
Társkereső Budapest, III.
2 napja tag
Szia kedves látogató! Ugyan hasznos dolog a bemutatkozó szöveg, mert ez az első lépés afelé, hogy megismertessem magam az oldalon, én mégis inkább a személyes találkozás híve vagyok. Valós kapcsolatok a valós világban történnek. Éppen ezért ide csak egy rövid összefoglalót írok. Szoftverfejlesztőként dolgozom, imádom a munkámat. Elég széles az érdeklődési köröm, szeretem a technológiát, autókat, filmeket, társasjátékokat, túrázást, stb.. Gyakoraltilag a történelmen, irodalmon, politikán és valláson kívül szinte minden téma érdekel. Minimalista vagyok, szeretem a rendet, és utálom a felesleges dolgokat. Nálam a kényelem és a funkcionalitás sokkal fontosabb a dizájnnál. Nem szeretem a pénzkidobást, és utálom a haszontalan ajándékokat. Szeretek segíteni másokon. Az elveim a legfontosabbak számomra: az őszinteség, becsület, hűség, kitartás. A hosszú haj a gyengém A fényképem eléggé régi, de ma is pont ugyanígy nézek ki. Sajnos nem vagyok fotogén és utálom, ha fényképeznek. Köszönöm, ha végigolvastad!

Keresztény társasjátékozós társkereső nők

Márti, 31 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
Egy kedves, vicces, okos, macskaőrült lány keres egy kedves, vicces, okos macskaőrült fiút. ;)
Ibolya, 51 éves
Társkereső Fót
3 napja tag
Ibolya vagyok, 51 éves, lakhelyem Fót. E-mail cím megadása esetén tudok válaszolni.
Andrea, 51 éves
Társkereső Baja
5 napja tag
Egyenlőre magam sem tudom.mit keresek itt... Ha nem válaszolok a levelekre természetesen azért mert nem vagyok előfizező.. Elképzelhetőnek tartom nem is leszek az. Ha kedvelsz és szimpatikusnak találak jelzem.ha ezt nem tettem meg nem egymást keressúk. Mindenkinek szép napot Andrea
Henrietta, 26 éves
Társkereső Budapest
8 napja tag
Mosolygós, bolondos, életvidám nő vagyok aki viszont ha kell komoly. Szabadidőmben szeretek kockulni, animét, sorozatot, filmet nézni. Csak komoly kapcsolat érdekel.

Keresztény társasjátékozós társkereső férfiak

Józsi, 25 éves
Társkereső Mezőtúr
0 napja tag
Sziasztok! Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Ez lehet kissé riasztónak hathat egyeseknek, de akik veszik a bátorságot és fáradságot, hogy közelebbről megismerjenek rá jöhetnek, hogy a csigaházamban egy meglehetősen lökött valaki bújik meg akivel nem is feltétlenül olyan nehéz kijönni, mint ahogy elsőre tűnhet. Egyesek furcsának tartanak, de őszintén szólva ez sosem zavart, sőt úgy gondolom, hogy ennek csak örülhetek. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Ha valaki a problémáival fordul hozzám, azt hétpecsétes titokként őrzöm és ahogy csak tudom igyekszek segítséget, támogatást nyújtani ahogy csak tudok. Ez a páromra még inkább igaz. Igyekszek mindig minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat akármilyen levert vagy rossz kedvű is vagyok. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni. Mivel én inkább nyugodtabb természetű ember vagyok így örülnék ha a jövőbeni párom velem ellentétben egy energikusabb, "tűzrőlpattant" nő lenne aki ki tud húzni a kis csigaházamból és aki mellett igazán elengedhetem magam. Elöljáróban azt hiszem ennyi elég lesz. Ha esetleg felkeltettem a figyelmedet kérlek nyugodtan írj rám, beszélgessünk és ismerkedjünk meg, hátha éppen egymást keressük.
Patrik, 20 éves
Társkereső Kaposvár
6 napja tag
Patrik vagyok, 20 éves. Társam keresem Kaposvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktor, 31 éves
Társkereső Budapest, X.
6 napja tag
Szeretem az aktív kikapcsolódást, a kávét és a természetet. IT területen dolgozok.
Gábor, 56 éves
Társkereső Szeged
9 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal társasjátékozós társkereső nők

Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
0 napja tag
Kriszti vagyok, szeretek a természetben flangálni, táncolni, pletyózni egy pohár bor mellett :)
Henrietta, 26 éves
Társkereső Budapest
8 napja tag
Mosolygós, bolondos, életvidám nő vagyok aki viszont ha kell komoly. Szabadidőmben szeretek kockulni, animét, sorozatot, filmet nézni. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Anett, 28 éves
Társkereső Budapest, XVII.
23 napja tag
INFJ és igen, szeretek vezetni. #notsponsoredbydaddy 🚘 Ha egy piros gömbvillámot láttál Budapest utcáin, amiben egy nő szidja a női sofőröket, megtaláltál. Nem azért vágok olyan képet, mert nem megy, hanem mert lebuktam a parkolóban selfizés közben. 😂 Azért ne aggódj, szívesen átadom a volánt, ha szeretnéd. Minden alkalommal kiábrándulok a társadalomból, mikor felnézek ide és még így is mindig próbálkozok... de ha te vagy az, aki megváltoztatja a véleményem, írj nyugodtan!
Cintia, 29 éves
Társkereső Szeged
28 napja tag
Cintia vagyok, 29 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatal társasjátékozós társkereső férfiak

Józsi, 25 éves
Társkereső Mezőtúr
0 napja tag
Sziasztok! Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Ez lehet kissé riasztónak hathat egyeseknek, de akik veszik a bátorságot és fáradságot, hogy közelebbről megismerjenek rá jöhetnek, hogy a csigaházamban egy meglehetősen lökött valaki bújik meg akivel nem is feltétlenül olyan nehéz kijönni, mint ahogy elsőre tűnhet. Egyesek furcsának tartanak, de őszintén szólva ez sosem zavart, sőt úgy gondolom, hogy ennek csak örülhetek. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Ha valaki a problémáival fordul hozzám, azt hétpecsétes titokként őrzöm és ahogy csak tudom igyekszek segítséget, támogatást nyújtani ahogy csak tudok. Ez a páromra még inkább igaz. Igyekszek mindig minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat akármilyen levert vagy rossz kedvű is vagyok. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni. Mivel én inkább nyugodtabb természetű ember vagyok így örülnék ha a jövőbeni párom velem ellentétben egy energikusabb, "tűzrőlpattant" nő lenne aki ki tud húzni a kis csigaházamból és aki mellett igazán elengedhetem magam. Elöljáróban azt hiszem ennyi elég lesz. Ha esetleg felkeltettem a figyelmedet kérlek nyugodtan írj rám, beszélgessünk és ismerkedjünk meg, hátha éppen egymást keressük.
Nándi, 25 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 napja tag
Nándi vagyok és három dolgot kell tudnod rólam: 1. Imádom a fura dolgokat. 2. Szeretem a szabad óráimat a geekség oltárán áldozni. 3. Sosem viselek egyező pár zoknit. Ha a fentiek közül egy vagy több felkeltette az érdeklődésed, írj rám és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot.
Tibor, 27 éves
Társkereső Tatabánya
4 napja tag
Sziasztok! Tibor vagyok, bocsánat, hogy nem tudtam jobb képet felrakni de hát nem vagyok egy fotogén alkat. Egy hosszú kapcsolat után vagyok, most, hogy túl vagyok rajta, szeretnék kicsit ismerkedni, beszélgetni, sajnos a munkám miatt és a mellette való tanulás miatt ritkán jutok ki mostanság emberek közé, ezért gondoltam megpróbálom addig online. Általánosságban szeretek én is mint mindenki kirándulgatni, egyik legkedveltebb hobbim a hegyi kerékpározás, rossz idő esetén vagy nagy fáradtság közben kis xbox vagy netflix, továbbá szeretek főzőcskézni, főleg a grill és bogrács nagy hobbim. Ha van kedved esetleg beszélgetni, ismerkedni, nyugodtan írj ha nem előztelek meg, állítólag kedves és empatikus vagyok ;)
Patrik, 20 éves
Társkereső Kaposvár
6 napja tag
Patrik vagyok, 20 éves. Társam keresem Kaposvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as társasjátékozós társkereső nők

Márti, 31 éves
Társkereső Budapest
0 napja tag
Egy kedves, vicces, okos, macskaőrült lány keres egy kedves, vicces, okos macskaőrült fiút. ;)
Ildikó, 34 éves
Társkereső Sződliget
7 napja tag
Társam keresem,beszélgetünk és meglátjuk,hogy alakul. :)
Eszti, 39 éves
Társkereső Dunakeszi
9 napja tag
Ez a legnehezebb: pár sorban leírni, ki vagyok... Szeretem az életem, szeretek Nő lenni, imádom a gyerekeimet, élvezem a munkám! Nem szeretem, ha kihasználnak, a tehetetlenséget és a hazugságot. És a kelkáposztafőzeléket... A puzzle egy darabja még hiányzik...
Linda, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII.
11 napja tag
Linda vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as társasjátékozós társkereső férfiak

Adorján, 31 éves
Társkereső Budapest, III.
2 napja tag
Szia kedves látogató! Ugyan hasznos dolog a bemutatkozó szöveg, mert ez az első lépés afelé, hogy megismertessem magam az oldalon, én mégis inkább a személyes találkozás híve vagyok. Valós kapcsolatok a valós világban történnek. Éppen ezért ide csak egy rövid összefoglalót írok. Szoftverfejlesztőként dolgozom, imádom a munkámat. Elég széles az érdeklődési köröm, szeretem a technológiát, autókat, filmeket, társasjátékokat, túrázást, stb.. Gyakoraltilag a történelmen, irodalmon, politikán és valláson kívül szinte minden téma érdekel. Minimalista vagyok, szeretem a rendet, és utálom a felesleges dolgokat. Nálam a kényelem és a funkcionalitás sokkal fontosabb a dizájnnál. Nem szeretem a pénzkidobást, és utálom a haszontalan ajándékokat. Szeretek segíteni másokon. Az elveim a legfontosabbak számomra: az őszinteség, becsület, hűség, kitartás. A hosszú haj a gyengém A fényképem eléggé régi, de ma is pont ugyanígy nézek ki. Sajnos nem vagyok fotogén és utálom, ha fényképeznek. Köszönöm, ha végigolvastad!
Viktor, 31 éves
Társkereső Budapest, X.
6 napja tag
Szeretem az aktív kikapcsolódást, a kávét és a természetet. IT területen dolgozok.
Máté, 36 éves
Társkereső Budapest, XI.
8 napja tag
néha vicces vagyok. te is lehetsz az. ilyesmik: túra, erdők, hegyek, csillagok, ősz, észak, analóg fotózás, irodalom (pl. oroszok), zene (pl. gitáros), moziszínházkiállítás, sakk, társasjáték, gitár, bicikli, séta, beszélgetés, pillanatok, fura szavak, érzelmi intelligencia, környezettudatosság ésatöbbi. ezek meg nem: játszmázás, bizalmatlanság ésatöbbi.
Csaba, 37 éves
Társkereső Budaörs
12 napja tag
Csaba vagyok, 37 éves. Társam keresem Budaörs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú társasjátékozós társkereső nők

Ági, 46 éves
Társkereső Herend
4 napja tag
Sziasztok! Ismerkedni, beszélgetni szeretnék egy olyan férfival, akinek jó a humora, barátságos és több van benne az egyszavas kérdés-válaszoknál. Életvidám, mosolygós, jókedvű nő vagyok, akinek, ami a szívén az a száján. :)
Szilvia, 44 éves
Társkereső Budapest
5 napja tag
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kati, 48 éves
Társkereső Gödöllő
9 napja tag
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Niki, 44 éves
Társkereső Budapest, VII.
9 napja tag
Üdvözlet Uraim! Keresem a fehér hercegem, de nem baj ha nem lóval érkezik, mert a repülőszőnyeget jobban szetetem. 😉 Keresem a párom, ismétlem párom, hosszú távra, akiben megvan a lovagiasság, a kedvesség, az udvariasság, a gondoskodás, és a tisztelet. Stílusom: Sting, Monet, Hundertwasser, Lao Ce, Arany János, Életrevalók, Szépművészeti múzeum, Calvin Klein, Forbes, Balaton, asztrológia, személyes találkozás. Niki

Középkorú társasjátékozós társkereső férfiak

Ferenc, 43 éves
Társkereső Keszthely
0 napja tag
(P)ars poeticá-m Szüntelen velem légy, de maradj észrevétlen, halmozz el étkekkel, és hagyjál szomjan, étlen! Ne láncolj magadhoz, de marasztalj, ha mennék, zárj be börtönödbe, és légy állandó vendég! Változz át naponta, de maradj meg ilyennek, kívánj meg percenként, s hagyd, hogy megpihenjek! Lehetsz drága terhem, de ne légy a terhemre, engedd, hogy szárnyaljak, és húzz le földközelbe! Elvihetnek tőlem, tudd, hogy visszaveszlek, maradj a szolgálóm, s királynőmmé teszlek. Hagyj mindig magamra, és maradj velem naphossz, hozzám lehetsz hűtlen, de légy hű magadhoz. Nagy Bandó András Nélküled, veled
Tibi, 45 éves
Társkereső Budapest, XVII.
2 napja tag
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV.
9 napja tag
Krisztián vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, XI.
17 napja tag
A végletekig optimista, jó hangulatú, vidám. Sokszor csendes, mindig figyelmes. Végtelenül türelmes és nyugodt. Olykor fáradt és morcos de ilyenkor is nyugodt csak csendesebb a megszokottnál. Szívesen beszélgetek a barátaimmal vagy olvasok. Nem vetem meg a sorozatokat, a video vagy társasjátékokat. Szeretek kirándulni, sportolni de ezeket csak módjával. :D Nekem is vannak rossz napjaim, ilyenkor nagyon hálás vagyok a támogatásért. Bizonyos okok miatt nem vezetek és jogsim sincs. Jó ideje nem dohányzom de nincs olyan opció, hogy leszoktam... és különben is még bár mi lehet. :D Ami számomra különösen fontos: Teljes őszinteség. Nem az a vegetáriánus vagyok de a csirkét megeszem típusú, hanem az a mindent vállaló fajta. Érzelmi nyitottság. Amikor egy ember szégyen nélkül vállalja az érzelmeit. Egy csipetnyi örök gyermekség. Ha a problémás nap fénypontja a bunki amit lepedőkből építettél akkor mindenképpen keress meg. :) "Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert megöregszünk, hanem azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot" GBS

50 év feletti társasjátékozós társkereső nők

Lili, 59 éves
Társkereső Budapest
22 napja tag
Hosszú távra keresem barátom, társam, szerelmem, szeretőm egy tartalmas, szenvedélyes kapcsolathoz, ami kölcsönös feltöltődést, örömet nyújt mindkettőnk számára. Jó lenne jelen lenni valakinek az életében még évtizedek múlva is és együtt felfedezni az élet csodáit.
Éva, 60 éves
Társkereső Budapest, I.
26 napja tag
Életvidàm, rendezett körülmények között, minőségi életet elő, gömbölyded nő vagyok. Gondolkodásom maximálisan fiatalos. A komolyzenét, színházat kedvelem. Szenvedélyem a bridge.
Éva, 64 éves
Társkereső Veszprém
81 napja tag
Komoly gondolkodású de életvidám, fiatalos, sokoldalú nő vagyok, a hozzám közelállók szerint kedves, értelmes.
Viola, 61 éves
Társkereső Nyírbéltek
86 napja tag
Sziasztok, Viola vagyok. Barátot keresek tartalmas szabadidős programokra. Korban hozzám illö, legalább középfoku végzetségü férfi társaságát keresem . Szeretem a természetet, a kulturális programokat. Hosszú távú, komoly, de nem összeköltözös kapcsolatot keresek. Szépitsük egymás életét de ne bonyolitsuk a mindennapi üggyel-bajjal. Üdv.

50 év feletti társasjátékozós társkereső férfiak

József, 59 éves
Társkereső Budapest, XI.
201 napja tag
59 éves elvált budapesti villamosmérnök, BME oktató. A hajamra őszülőt írtam, de inkább barna (ránézésre).
László, 66 éves
Társkereső Dunaújváros
310 napja tag
Nyugdíjas autógépész üzemmérnök vagyok és özvegy. Keresem a társam akivel aktívan tölthetem napjaimat. Randi, kirándulás, utazás, mozi, színház.
Laci, 62 éves
Társkereső Budapest, XXI.
501 napja tag
Szia, Laci vagyok,61 éves, átlagos férfi. 85 éves, beteg édesanyámmal élek. Társasági embernek érzem magam , szeretek játszani, 10 éve népi táncolok. Megértő, kedves, jó humorú hölgyet keresek.
Gyula, 66 éves
Társkereső Budapest, XIX.
515 napja tag
ISMÉT KERESEM AZ IGAZI PÁROM, TÁRSAM! Köszönöm mindenki érdeklődését. Őszinte, nyílt, hűséges, megértő, érzelmes, romantikus, figyelmes, vidám, pozitív gondolkodású, segítőkész, zenét nagyon szerető férfi vagyok. A fényképem nem a legfrissebb állapotomban, (temetés utáni ebédkor) , most 2019 február közepén készült (fél mosollyal). Várhatólag október végén leszek előfizető! Ha valakit érdeklek, akkor kérnék emailcímet!

Néhány társasjátékozós társkereső bemutatkozása

  • Józsi (25), Mezőtúr Always Look on the Bright Side of Life! Sziasztok! Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Ez lehet kissé riasztónak hathat egyeseknek, de akik veszik a bátorságot és fáradságot, hogy közelebbről megismerjenek rá jöhetnek, hogy a csigaházamban egy meglehetősen lökött valaki bújik meg akivel nem is feltétlenül olyan nehéz kijönni, mint ahogy elsőre tűnhet. Egyesek furcsának tartanak, de őszintén szólva ez sosem zavart, sőt úgy gondolom, hogy ennek csak örülhetek. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Ha valaki a problémáival fordul hozzám, azt hétpecsétes titokként őrzöm és ahogy csak tudom igyekszek segítséget, támogatást nyújtani ahogy csak tudok. Ez a páromra még inkább igaz. Igyekszek mindig minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat akármilyen levert vagy rossz kedvű is vagyok. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni. Mivel én inkább nyugodtabb természetű ember vagyok így örülnék ha a jövőbeni párom velem ellentétben egy energikusabb, "tűzrőlpattant" nő lenne aki ki tud húzni a kis csigaházamból és aki mellett igazán elengedhetem magam. Elöljáróban azt hiszem ennyi elég lesz. Ha esetleg felkeltettem a figyelmedet kérlek nyugodtan írj rám, beszélgessünk és ismerkedjünk meg, hátha éppen egymást keressük.
  • Ági (46), Herend A felhők felett mindig süt a nap :) Sziasztok! Ismerkedni, beszélgetni szeretnék egy olyan férfival, akinek jó a humora, barátságos és több van benne az egyszavas kérdés-válaszoknál. Életvidám, mosolygós, jókedvű nő vagyok, akinek, ami a szívén az a száján. :)
  • Nándi (25), Budapest, XI. Relationship status: Made dinner for two. Ate both Nándi vagyok és három dolgot kell tudnod rólam: 1. Imádom a fura dolgokat. 2. Szeretem a szabad óráimat a geekség oltárán áldozni. 3. Sosem viselek egyező pár zoknit. Ha a fentiek közül egy vagy több felkeltette az érdeklődésed, írj rám és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot.
  • Ferenc (43), Keszthely Szabadság - Szerelem (P)ars poeticá-m Szüntelen velem légy, de maradj észrevétlen, halmozz el étkekkel, és hagyjál szomjan, étlen! Ne láncolj magadhoz, de marasztalj, ha mennék, zárj be börtönödbe, és légy állandó vendég! Változz át naponta, de maradj meg ilyennek, kívánj meg percenként, s hagyd, hogy megpihenjek! Lehetsz drága terhem, de ne légy a terhemre, engedd, hogy szárnyaljak, és húzz le földközelbe! Elvihetnek tőlem, tudd, hogy visszaveszlek, maradj a szolgálóm, s királynőmmé teszlek. Hagyj mindig magamra, és maradj velem naphossz, hozzám lehetsz hűtlen, de légy hű magadhoz. Nagy Bandó András Nélküled, veled
  • Adorján (31), Budapest, III. Lustaság ellen nincs orvosság Szia kedves látogató! Ugyan hasznos dolog a bemutatkozó szöveg, mert ez az első lépés afelé, hogy megismertessem magam az oldalon, én mégis inkább a személyes találkozás híve vagyok. Valós kapcsolatok a valós világban történnek. Éppen ezért ide csak egy rövid összefoglalót írok. Szoftverfejlesztőként dolgozom, imádom a munkámat. Elég széles az érdeklődési köröm, szeretem a technológiát, autókat, filmeket, társasjátékokat, túrázást, stb.. Gyakoraltilag a történelmen, irodalmon, politikán és valláson kívül szinte minden téma érdekel. Minimalista vagyok, szeretem a rendet, és utálom a felesleges dolgokat. Nálam a kényelem és a funkcionalitás sokkal fontosabb a dizájnnál. Nem szeretem a pénzkidobást, és utálom a haszontalan ajándékokat. Szeretek segíteni másokon. Az elveim a legfontosabbak számomra: az őszinteség, becsület, hűség, kitartás. A hosszú haj a gyengém A fényképem eléggé régi, de ma is pont ugyanígy nézek ki. Sajnos nem vagyok fotogén és utálom, ha fényképeznek. Köszönöm, ha végigolvastad!
Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk